Varme

Varmekilder og varmeoptimering

VVS Hillerød tilbyder levering og installering af varmeløsninger i hele Hillerød og omegn. Vi reparerer også gerne din nuværende varmekilde, hvis den er gået i stykker, eller trænger til servicering. Det er vigtigt at få kigget på sine varmekilde en gang i mellem, så man er sikret det optimale forbrug for pengene. Vi kan levere, installere og servicere alt i traditionelle løsninger som f.eks. fjernvarme, pille-, olie- og gasfyr, men også moderne og bæredygtige løsninger som jordvarme, varmepumper og solenergi. Skal du have udskiftet din nuværende varmekilde, så er det værd at kigge på, om en bæredygtig løsning kunne være noget for dig og din bolig. Det giver besparelser på både CO2-aftrykket, el- og varmeregningen, derfor kan man se det som en investering i fremtiden. Kunne du tænke dig at få indlagt gulvvarme? Vi har stor erfaring med gulvvarme, og kan lægge det i hele huset eller blot køkken og badeværelse efter behov.

Vigtigst af alt, så håber vi på, at vi med vores VVS-løsninger, kan optimere vores kunders hverdag og måske endda gøre dagen lidt bedre. Derfor leverer vi både store og små løsninger til private, erhvervsdrivende, boligfællesskaber og organisationer. Vores løsninger bliver altid lavet med funktionalitet, service og kvalitet i højsædet, da det er kerneværdier hos VVS Hillerød. Har du svært ved at vælge en løsning? Du er altid velkommen til at ringe og få en snak med vores erfarne VVS’ere.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs hillerød varmeanlæg

Energioptimerende varmekilde

Jordvarme, solvarme og varmepumper er energioptimerende og økonomiske. Derudover er de som en ekstra bonus også miljørigtige. Bæredygtige løsninger er i fremgang – og det er der en grund til. Med en bæredygtig varmekilde kan du lave en god investering og samtidigt gøre det rigtige for miljøet.

Varmekilderne genbruger varme, som allerede findes, i stedet for at bruge energi på at skabe nyt. Det giver besparelser på både varme- og elregningen, samt mindsker CO2-udslippet. Der findes et stort udvalg af energioptimerende varmekilder, og vi kan også sagtens optimere din nuværende, hvis der er behov for dette. Det kan være en udfordring at finde den rette løsning til lige netop din bolig, derfor tilbyder vi vejledning og rådgivning, så du kan få den mest optimale løsning.

Varmegenvinding og varmepumper

En af vores mest populære løsninger er varmepumpen. Den er både miljørigtig og energioptimerende, så du kan spare penge på varmeregningerne. Varmepumpen findes som luft-til-vand, luft-til-luft og luft-til-jord, men de bygger alle på samme princip. Pumperne genvinder varmen fra vandet, luften eller jorden alt efter hvilken pumpe, man vælger, og genbruger det til at opvarme boligen. Varmepumpen skal derfor ikke bruge energi på at danne ny varme, hvilket giver besparelser på både varme- og strømposten. Vi hjælper gerne med at vælge, hvilken type, der passer til dig og din boligs behov. Plads er også en faktor, da et jordvarmeanlæg skal bruge et større areal at kunne graves ned i.

vvs hillerød varmepumpe installation
vvs hillerød varme radiatorrør

Radiator og radiatorskjuler

De fleste boliger har radiatorer til at distribuere varmen ud i boligen. Der er mange forholdsregler at tage, når man har radiatorer. Især placeringen er essentiel. Dog kan radiatorer være store monstrummer og ikke ligefrem bidrage til stilen i hjemmet. Til dette tilbyder vi en løsning i form af radiatorskjulere. På den måde er radiatoren ikke længere en udfordring, men kan i stedet blive en del af rummets æstetiske udtryk. Det er en simpel, men elegant løsning. Endvidere er der rig mulighed for at lave den, så den passer i både mål og stil til rummet. Vi kan bl.a. tilbyde radiatorskjulere med stjernemønster, kvadratiske tern og lodrette lameller.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud