Blikkenslager

Professionelt blikarbejde

I det danske vejr har blikkenslagerarbejde stor betydning for boligens holdbarhed. Regn og blæst slider på tag og facader, derfor er det essentielt at investere i at gøre dem så modstandsdygtige som muligt. Det kan gøres ved at vælge de rigtige materialer, tætte inddækninger og en god regnvandsafledning. Alt dette er vi hos VVS Hillerød eksperter i. Ved at vælge os som din blikkenslager, så mindskes risikoen for fugt- og vandskader i huset. Dette sker oftest fordi vand trænger ind i konstruktionen og ødelægger materialerne.

Vores team af autoriserede blikkenslagere tilbyder levering, installation, montering, udskiftning og reparation af alt inden for blikarbejde. Det kan både være små opgaver, som fyldte tagrender eller stoppede nedløbsrør, til store opgaver som renovering af facade eller regnvandsafledning. Endvidere sørger vi for at have en tæt kundekontakt, så resultatet ikke kun er holdbart og funktionelt, men også den rigtige stil. For mange kunder er udseendet lige så vigtigt som holdbarheden. Derfor skræddersyer vi løsninger efter kundens visioner og behov, så funktionalitet, holdbarhed og æstetik alt sammen går op i en højere enhed. Har du spørgsmål eller forespørgsler omkring dine facader eller tagrender? Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. I samme omgang giver vi gerne et uforpligtende tilbud, hvis du har et specifikt projekt i tankerne.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs hillerød blikarbejde taginddækning

Tag- og facadebeklædning

Der ligger mange muligheder inden for tag- og facadebeklædning, og man har rig mulighed for her at sætte sit personlige aftryk på huset. Hvis du laver et samarbejde med os, så sørger vi for at dine æstetiske visioner føres ud i livet, mens vi samtidigt sørger for, at funktionalitet og holdbarheden også går op i en højere enhed. Det er essentielt for boligen at facaderne er solide, tætte og holdbare. Boligen beskytter os inde i huset mod vind og vejr, derfor bør vi også beskytte dem. Der findes mange materialer, der hver især har sit eget udtryk. Vi tilbyder bl.a. materialer som zink, naturskifer, kobber, fliser, stål og eternit. Hvis du har brug for hjælp til at vælge, så kontakt os gerne.

Tætning af tag, skorsten og kviste

Fugtskader som råd og svamp opstår oftest, hvis boligens inddækninger er utætte. Utætte inddækninger gør, at vand trænger ind i konstruktionerne og materialerne. Så selvom du ikke lægger mærke til inddækninger, eller slet ikke ved, hvad det er, så er det kritisk for tagets tæthed, boligens holdbarhed og indeklimaet. Inddækninger skal laves alle steder, hvor tagfladen brydes af f.eks. en skorsten, kviste, murkrone, ventilationskanaler eller tagvinduer. Overgangen mellem de to elementer laves som en inddækning. Her kan du vælge mellem materialer som zink, aluminium eller Icopal – alt efter hvilket udtryk og pris, du ønsker. Er du i tvivl, så rådgiver vi gerne i, hvilken løsning, der er den rigtige for dig.

vvs hillerød blikarbejde inddækning kvist
vvs hillerød blikarbejde inddækning

Tagrender og nedløbsrør

I Danmark får vi årligt 700 mm regn i gennemsnit, hvilket gør tagrender og nedløbsrør til en uundværlig del af boligens ydre. Tagrender opsamler nedbør fra taget, mens nedløbsrørene leder vandet sikkert fra husstanden. En god regnvandsafledning kan spare boligejeren for dyre fugt- og vandskaderegninger, som ellers kunne være opstået på husets facader eller i fundamentet. Hos VVS Hillerød leverer vi en bred vifte af tagrender og nedløbsrør, som kan klare forskellige funktionelle og stilmæssige behov. Tagrender behøver ikke være til gene, men kan i stedet bidrage til boligens udtryk. Vi kan bl.a. tilbyde materialer som plast, zink, kobber og stål.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud