Vand

Kvalitetssikre vandinstallationer

Hos VVS Hillerød tilbyder vi løsninger inden for alt med vand. Hvad end det er vandtryk, varmegenvinding, varmeveksler, vandvarmer eller noget helt femte, så kan vi løfte opgaven. Vand spiller en vigtig rolle i hjemmet og er essentielt i vores hverdag. Det er helt centralt i rum som badeværelse, køkken, bryggers og vaskerum. Derfor har vi specialiseret os i vandinstallationer, så vi kan stå til rådighed, hvis du har behov for kyndig VVS-service. Vi kan reparere utætte installationer og udskifte eller montere armaturer som eksempelvis opvaskemaskine, vaskemaskine og vandhane. Vi står også til rådighed, hvis du ønsker at få energioptimeret dit vandforbrug. Med vores mange års erfaring under bæltet, kan vi sikre dig kompetent og kvalitetssikkert VVS-service. Vand er et område som vi VVS’ere har mange års erfaring med. Derfor kan vi garantere, at du som kunde hos os får den bedste ekspertise på området. Ydermere sørger vi jævnligt for at efteruddanne os, så vi altid er fagligt opdateret og kan give kunden de mest optimale løsninger.

Løsningerne inden for vand er mange, og vi kan løse opgaver inden for en bred vifte af vandinstallationer. Det kan være alt fra montering af armatur til håndvask til installation af varmtvandsbeholder. Vi sikrer at alt går professionelt til, så din installering, montering og reparation holder tæt langt ud i fremtiden.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs hillerød varmeslangemontering

Installation, montering og reparation

Vi er specialiserede i installationer med vand, derfor kan vi med stor faglig kyndighed installere, montere eller reparere dine vandinstallationer. Det er essentielt at få en professionel til at lave installationer med vand, da det er et af de sværeste områder inden for VVS. Vi sørger for, at vådrum, som f.eks. badeværelset, holder tæt, samt rummet lever op til de krav og retningslinjer, der er, for rum med store eller mindre mængder vand. Vi kan bl.a. give en hånd med, hvis varmtvandsbeholderen skal udskiftes, der skal installeres ny cirkulationspumpe eller opsættes varmeveksler. Uanset opgaven, så sørger vi for at bruge kvalitetsmaterialer, som sikrer funktionaliteten og kvaliteten – alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Energioptimering af dit vandforbrug

Hos VVS Hillerød ønsker vi at skabe den mest optimale hverdag for vores kunder, og det kan energioptimering hjælpe med. Ved at energioptimere vandforbruget, reduceres vandforbruget, så kunden kan spare penge på en ellers dyr udgift. En energioptimerende og miljørigtig løsning, vi kan tilbyde, er varmegenvinding. Hvad er det, spørger du? Det er en nyere teknologi, som går ud på at genbruge den varme, som allerede findes. Varme, der normalt ville gå tabt, bliver genvundet ved brug af varmegenvinding. Det sparer både miljøet for CO2, samt din pengepung for udgifter. For at få det optimale ud af din varmegenvinding, giver det mening at bruge en varmeveksler til at opnå det fulde udbytte.

vvs hillerød varmepumpe installation
vvs hillerød varme termostatventil

Køkken, badeværelse, bryggers og vaskerum

Vi tilbyder vores professionelle og erfaringsrige VVS-service, hvis du skal have installeret, monteret eller repareret vandinstallationer i køkken, bad, bryggers eller vaskerum. Med vores mange års erfaring under bæltet, har vi opnået stor ekspertise inden for området, hvilket gør at vi kan klare stort set alt inden for vand. Har du f.eks. en vandhane, som drypper, vandrør der driller eller skal du have etableret en ny vask, så kontakt os via telefon eller mail. Har du brug for råd og vejledning, så hjælper vi med at finde svarene og løsningerne. Har du en specifik opgave, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud, og sender en vores dygtige VVS’ere din vej.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud