Sanitetsteknik

Reparation og renovation af badeværelse

VVS Hillerød er specialister i sanitetsteknik, og kan klare alt inden for badeværelset. Skal badeværelset repareres eller renoveres? Skal der udskiftes inventar om toilet, bad eller vask? Drømmer du om helt nyt badeværelse? Uanset opgavens omfang, så har vi ressourcerne og kompetencerne til at løse det. Det er vigtigt at have en professionel VVS’er til at lave installationer på badeværelset, da der kan opstå store skader, hvis arbejdet ikke er gjort tilstrækkeligt. Badeværelset er et teknisk kompliceret rum, som har mange krav og forholdsregler. Badeværelset er et vådrum, som påvirkes af store mængder vand, hvilket giver behov for gulvafløb. Det giver nogle krav til bl.a. placeringen af badeværelset, materialer og ventilation.

Med en professionel og erfaren VVS’er har du også rig mulighed for at få alle dine visioner til badeværelset ført ud i livet. Hos VVS Hillerød skræddersyer vi løsninger, så dine æstetiske behov går hånd i hånd med de funktionelle. Vi kan både montere og installere inventar, samt vælge kvalitetssikre materialer og modeller. Vi fører en tæt kundedialog, så kundens ønsker og behov afspejles i det færdige resultat. Har du brug for at vende dine ideer med erfarne fagfolk, eller leder du efter en VVS’er til en specifik opgave, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud på dit individuelle projekt.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs hillerød badeværelse badekar

Skræddersyede badeværelsesløsninger

Hos VVS Hillerød vil vi gerne give en hånd med at føre dine badeværelsesdrømme ud i livet. Derfor tilbyder vi skræddersyede badeværelsesløsninger, hvor kunden har mulighed for at sætte sit eget personlige præg på badeværelsets udseende. Ydermere sørger vi for, at det ikke kun er æstetikken, der spiller, men naturligvis også funktionaliteten og prisen. Vi forsøger at forene kundens ønsker for pris, funktion og stil, så det hele går op i en højere enhed. Vi lytter til kunden, og sørger for at tage kunden med i hele processen, så resultatet passer til de ønsker og behov, som kunden kan have.

Installation på badeværelset

Hos VVS Hillerød sørger vi for at alle regler og retningslinjer for vådrum er overholdt, når vi laver installationer på badeværelset. Vi sikrer, at installationerne holder tæt og er funktionsdygtige, så dit badeværelse bliver i tiptop stand. Vi tilbyder både udskiftning, montering og installation af diverse badeværelsesinventar. Vores service dækker over mange løsninger bl.a. inden for opsætning af håndvask, fritstående eller væghængt toilet, dryppende vandhaner, afkalkning af cisterne eller reparation af lækager på vandrørene m.fl. Vi kan også levere materialer og nye modeller. Vi bruger kun anderkendte og kvalitetssikre leverandører som Ifö, Hansgrohe og Gustavsberg. Det er mærker, som vi som VVS’ere kan stå inde for.

vvs hillerød badeværelse væghængt toilet
vvs hillerød badeværelse bruser

Bruser og badekar

Om man skal have bruser, badekar eller begge dele kommer an på, hvilke behov man har. De forskellige valg inden for bad og brus har alle sine fordele. VVS Hillerød sørger for, at funktionalitet er i orden, så du kan roligt vælge det, som du godt kunne tænke dig. Badeværelset bruges ofte som et afslapningsrum, derfor tilbyder vi mange typer af badekar. Det kan være et sidde-, indsats-, fritstående- eller hjørnebadekar. Eller hvorfor ikke gøre hverdagen lidt mere eksklusiv med et spa- eller boblebad? Til brusebadet kan vi levere brusearmaturer som vandfaldsbruser, bruser med stort hoved eller et alm. brusehoved. Hvis pladsen er trang, kan man eventuelt vælge at kombinere badekar og bruser. På den måde behøver man ikke at sige farvel til noget.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud