Gasfyr

Komplet gasfyrservice i 3400 Hillerød og omegn

Hos VVS Hillerød er vi stolte af at kunne tilbyde en omfattende service inden for gasfyr – inkl. montering, installering og løbende serviceaftale. Vi er din pålidelige VVS-partner, når det kommer til vedligeholdelse, reparation og installation af gasfyr og -teknik. Som lokal VVS-service, der er specialister inden for gas og gasfyr, leverer vi sikker service til Hillerøds lokale beboere for at sikrer varmeteknikken året rundt.

Vores VVS’ere og samarbejdspartnere er erfarne og dygtige fagfolk, der har en grundig forståelse inden for gasteknik og de udfordringer, der kan opstå i driftsprocessen. Vores mandskab er uddannet til at håndtere alle typer gasfyr – uanset mærke, model eller årgang. Vi hjælper med alt fra rutinemæssig vedligeholdelse til omfattende reparation og installation af helt nye gasfyr og anlæg.

Vi forstår vigtigheden af et velfungerende gasfyr, især i de kolde vintermåneder. Derfor stræber vi efter at levere hurtig og effektiv service, så du kan have varme i dit hjem, når du har mest brug for det. VVS Hillerød er her for at sikre, at dit gasfyr har en optimalt effektydelse, så du holde hjemmet varmt.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs hillerød specialist

Søger du en lokal gasfyrmontør?

Er du på udkig efter en lokal gasfyrmontør i Hillerød Kommune, så er du kommet til det rette sted. VVS Hillerød er byens lokale håndværkerservice, hvor du får både gasteknik og kundeservice fra de mest kompetente gasfyrmontører i Hillerød og omegn.

Vi er stolte af at levere sikker og solid gasservice, hvor vi bl.a. tilser dit fyrets brænder, kedel og montering, så du kan få fuld effekt af den naturgas, du bruger. Med vores autorisation inden for gasteknik, kan vi leverer den service, du har brug for.

Hvad koster et nyt gasfyr inkl. montering?

Prisen på et nyt gasfyr inkl. montering koster typisk 40.000 kr. og kan variere pr. installationsopgave. Årsagen til en varierende pris på gasfyr, er, at der er forskellige mærker og modeller, som prissættes forskelligt fra producentens side. Derudover kan kompleksiteten af hver installation også variere. Så når vores installatør monterer anlægget, kan prisen stige eller falde afhængigt af hvor i rummet gasfyret monteres, hvilke forbindelser der skal laves osv. Standardprisen på 40.000 kr. er et udgangspunkt for et komplet gasfyr. Har du en større ejendom, anbefales et dyrere og mere effektivt gasfyr.

Lad os tilse dit behov. VVS Hillerød leverer det gasfyr, der giver den bedste varmeeffekt i din ejendom, som svar på dine specifikke behov og omstændigheder. Kontakt os i dag og dit dit prisestimat og tilbud.

vvs hillerød gasfyr rør
vvs hillerød gasfyr service

Få en serviceaftale på dit gasfyr

Med en serviceaftale tilser vi periodisk dit gasfyr 1-2 gange om året – og det er ofte en god investering. Det sikrer nemlig regelmæssig vedligeholdelse og effekt af fyret, og det hjælper også med at forlænge levetiden på både gasfyr, brænder og kedel.

Vores installatør hjælper dig med at holde varme og VVS-teknik i orden. Kontakt os og få en serviceaftale, der passer til dit behov.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud